Orange-Coffee Biscotti

The poor orange’s zest was totally scrapped.
While scraping, I was torn between cackling evilly and wincing. Then some red liquid was seeping from now-white skin.
Arrrrghhhhh!

(What kind of orange is it? I just randomly picked up a mesh beutel of vitamin C)

The comp is shamelessly borrowed from CookingforEngineers — They have the best instructions for culinarily-challenged!moi

I was too lazy to go carting (hoarding) more chocolate from Lindt. Luckily, I found the last stash of Christmas chocolate hidden near piles of old newspaper.

Yes, I did check the expiration date :D

The dough even before baking was already brown-ish from instant coffee, making it harder to see if the logs are baked enough. Change of recipe from JoyofBaking to CookingforEngineers: 15 min -> 40 min.

Advertisements
Tags:

6 Comments to “Orange-Coffee Biscotti”

  1. เฮ้ย หรูมากกกกกกกกกกกก

    กินมั่งๆๆๆๆๆ

  2. เอ้ย มันทำออกมาแล้วอร่อยปะเนี่ย อยากทำมั่งอะ แต่ไม่เคยใช้ได้เตาอบที่มีอยู่ที่บ้านเลยตั้งแต่ซื้อมา เป็นสิบๆปีแล้ว มันจะใช้ได้อยู่มั้ย

  3. มันก็อร่อยนะพี่ เท่าที่ขนมอบเองมันจะกินได้อ่ะ ^^”
    เป็นขนมที่ทำบ่อยสุดแล้ว บ่อยกว่ามัฟฟินอีก เพราะมันเก็บได้นาน และเอาไว้ dip espresso/coffee ได้ (ไม่งั้นฟันหัก) อร่อยๆ

    … ทำความสะอาดมันก่อนสักนิดก็ดีนะพี่ เช๊คสายแก๊ส เช๊คที่รั่วก่อนทำละกันค่ะ ^^”

  4. Don’t u say….u can bake! Oh…I have never thought u can do sth like this.

  5. Can I try some! next time when i see u..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: